WASYS A/S

Pumpestyringsløsninger fra WASYS

Pumpestyringsløsninger fra WASYS inkluderer vår SPIDER pumpestyring, som er installert på mer enn 2.200 steder i Danmark og utlandet. Her brukes den som både 2G- eller 4G-løsning for pumpestasjoner, vanlig datainnsamling via ModBus til eksterne enheter, alarmhåndtering eller som styring for grunnvannssenkning.

Energioptimalisering av pumpestyringsløsninger fra WASYS

Når det kommer til pumpestyring, er det avgjørende å ta hensyn til en lang rekke komplekse faktorer for å oppnå det beste resultatet. Hos WASYS har vi mer enn 100 års samlet erfaring i utviklingen av intelligente pumpestyringer.

Våre løsninger er skreddersydd til å omfatte funksjoner for energioptimalisering, datainnsamling og effektiv alarmhåndtering. Vi imøtekommer alle behov på markedet, uansett om det dreier seg om enkle pumpeanlegg eller avanserte fler-pumpesystemer basert på den nyeste teknologien.

EAGLE II HMI er enkel å sette opp og en viktig brikke i våre pumpestyringsløsninger
El-skap med Pumpestyring

Komplette styringsløsninger til avtalt tid og pris

Vi er sterkt bevisste på den omfattende kunnskapen vi besitter om de eksisterende pumpestyringsproduktene på markedet. Hos WASYS A/S leverer vi fremtidssikrede pumpestyringsløsninger med unike produkter fra vårt utviklingsselskap, ACOWA INSTRUMENTS.

På bildet kan du se et komplett el-skap designet for en pumpestasjon til avløpsvann. Dette el-skapet er utstyrt med SPIDER pumpestyring fra ACOWA INSTRUMENTS og har en 7″ HMI farge-touchskjerm. Ytterligere informasjon om våre produkter kan finnes i menyen til venstre.

Hør mer om våre pumpestyringsløsninger

Når du velger WASYS A/S som din partner innen pumpestyringsløsninger, kan du stole på vår ekspertise, pålitelighet og vår forpliktelse til å levere toppmoderne løsninger for dine behov. Vi er klare til å hjelpe deg med å oppnå effektivitet, pålitelighet og optimalisering i dine pumpeanlegg. Kontakt oss i dag for å få mer informasjon og rådgivning om våre pumpestyringsløsninger.

Christian Poulsen - CEO og partner hos WASYS A/S

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Få alle de seneste nyheder og opdateringer fra Wasys