WASYS A/S

Dataloggere fra WASYS

Med dataloggere fra WASYS får du utstyr til din datainnsamling med en unik kombinasjon av pålitelighet, holdbarhet og fleksibilitet. Våre dataloggere er batteridrevne, selvstendige apparater. Spesielt uunnværlige i vanskelig tilgjengelige områder. De er produsert i Danmark av vårt utviklingsselskap, ACOWA INSTRUMENTS. Og de inngår som en av de viktigste nøkkelkomponentene i våre skreddersydde vannautomatiseringsløsninger.

Transportable dataloggere til vanskelig tilgjengelige steder

En datalogger brukes ofte til deteksjon av H2S, måling av nivåer, opptak av oversvømmelseshendelser og registrering av nedbørshendelser.

For fagfolk i vannsektoren er dataloggere et avgjørende verktøy i innsamlingen av data om vann og avløpsvann. Med dataloggere fra WASYS får man en unik fleksibilitet. Disse dataloggerne er spesielt praktiske på fjerne eller vanskelig tilgjengelige steder, da de er transportable, selvstendige elektroniske apparater utstyrt med innebygde sensorer og minne for lagring av data. En annen vesentlig fordel ved å anvende dataloggere fra WASYS er deres kapasitet til å samle inn data over lengre tidsperioder. I tillegg er de relativt enkle å konfigurere og bruke, og de kan programmeres via en datamaskin eller andre enheter. Dette gjør dem ideelle for innsamling av data i utfordrende og fuktige miljøer som for eksempel avløpsrenseanlegg og vannforsyningsapplikasjoner.

Utvalg av dataloggere fra WASYS

Vår GEKKO tilbyr pålitelige avlesninger, allsidige innstillingsmuligheter og fleksibel strømforsyning.

GEKKO - Batteridrevet datalogger fra WASYS med modem

WASYS’ utviklingsfirma, ACOWA INSTRUMENTS, har utviklet en unik datalogger for datainnsamling av vann og avløpsvann. Den heter GEKKO, en batteridrevet datalogger. GEKKO er designet med holdbarhet i tankene, noe som gjør den i stand til å tåle tøffe miljøer, samtidig som den er brukervennlig. En av de sentrale egenskapene ved GEKKO er dens fleksibilitet og allsidighet, da den samler inn data som kan brukes til en rekke formål, inkludert H2S-deteksjon, nivåmåling og registrering av overløp.

En annen vesentlig funksjon ved GEKKO er dens trådløse tilkobling. Den er utstyrt med et modem som muliggjør fjernoverføring av data. Dette betyr at brukere kan overvåke og samle inn data fra nesten hvilken som helst plassering uten behov for fysisk tilgang til enheten.

Dataloggere fra WASYS A/S er transportable som GEKKO Datalogger

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Få alle de seneste nyheder og opdateringer fra Wasys