WASYS A/S

Kundecase med overløpsregistrering

Les her vår kundecase med overløpsregistrering, som omfatter levering av 300 GEKKO’er til Oslo kommune. Nettopp overløpsregistrering lager vi mange løsninger til, da vi har omfattende erfaring med mengdeberegning av overløpssituasjoner og leverer produkter av høy kvalitet som sikrer presise måleresultater. Vi tilbyr løsninger til både store og små prosjekter, tilpasset våre kunders unike behov.

300 GEKKO Dataloggere til overløpsregistrering

Høsten 2023 fikk WASYS A/S tildelt et stort entrepriseprosjekt av Vann- og avløpsetaten (VAV) i Oslo. Her skulle vi levere 300 GEKKO dataloggere og DolpHin Radarer til en omfattende overløpsregistrering ved 150 overbygværker i Oslo kommune.

Denne omfattende overløpsregistreringen er en del av Oslo kommunes innsats for å optimalisere deres vann- og avløpssystemer.

VAV valgte oss på grunn av vår produktkvalitet, brukervennlighet samt omfattende erfaring med mengdeberegning av overløpssituasjoner. Ved hjelp av våre avanserte GEKKO dataloggere og nøyaktige DolpHin Radarer kan VAV registrere og analysere overløp effektivt. Dette er avgjørende for å forebygge oversvømmelser og sikre effektiv drift.

Hva kan GEKKO gjøre når det gjelder overløpsregistrering?

GEKKO Batteridrevet Datalogger er en allsidig og robust løsning for vannrelaterte målinger, inkludert H2S-deteksjon, nivåmåling og overløpsregistrering. Med et IP67-klassifisert design er GEKKO egnet for krevende miljøer.

Den tilbyr fleksible kommunikasjonsmoduler som kan oppgraderes til fremtidige teknologier som 4G og 5G. GEKKO er lett å transportere og kan drives av både batterier og eksterne strømkilder, noe som gjør den ideell for avsidesliggende områder. Data kan enkelt visualiseres via SCADA-systemer og Acowa-HiVe.

Hva kan DolpHin gjøre når det gjelder overløpsregistrering?

DolpHin Radar fra WASYS brukes effektivt til overløpsregistrering ved hjelp av sin raske oppstartstid på under 10 sekunder. Radaren er kompakt og enkel å installere, og dens 80 GHz frekvens sikrer presise målinger. Med innebygd Bluetooth®-teknologi kan DolpHin enkelt konfigureres via Siemens SITRANS mobile IQ App. Radaren har også en null blind sone, som muliggjør målinger nær sensoren, noe som reduserer behovet for manuelle målemetoder og sparer tid og ressurser.

Kundecases med overløpsregistrering og Acowa-HiVe

Acowa HiVe er et avansert verktøy for blant annet overløpsregistrering, som sikrer presise målinger og effektiv styring. Med HiVe kan data enkelt samles inn og analyseres, noe som forbedrer håndteringen av overløpssituasjoner.

Systemet er fleksibelt og kan integreres med eksisterende infrastrukturer, noe som gjør det til en ideell løsning for kommuner og vannforsyningsvirksomheter. Acowa HiVe tilbyr sanntidsovervåking og alarmer, som hjelper med å minimere miljøpåvirkningen fra overløp.

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Få alle de seneste nyheder og opdateringer fra Wasys