WASYS A/S

Kontakt WASYS

Kontakt WASYS hvis du vil høre mer om et produkt eller løsning til ditt vannanlegg. Hos WASYS gjør vi vårt ytterste for å yte den beste support og veiledning til våre kunder. Uansett ditt behov – stort som smått.

SUPPORT VIA TEAMVIEWER finnes lenger nede på denne siden.

Kontakt WASYS hvis du har spørsmål

Har du noen spørsmål? Eller søker du veiledning i forbindelse med et av våre produkter eller løsninger? Da er vi bare en kontaktformular eller et telefonanrop unna. Vårt mål er å gjøre ditt møte med WASYS’ teknologier så smidig og givende som mulig. Og vi står klare til å besvare dine spørsmål.

Våre åpningstider

Vi har åpent på kontoret og telefonen på hverdager:

Mandag til fredag: 08.00 – 16.00

WASYS A/S Adresse:

Lykkegårdsvej 5, 4000 Roskilde

E-postadresse:

wasys@wasys.dk

Telefonnummer:

+45 72 21 79 79

Organisasjonsnummer:

36057491

Kontakt WASYS via dette kontaktskjema - og en av våre eksperter vil komme tilbake til deg så snart som mulig.

  Support via Teamviewer

  Er du en av de kundene som har behov for å få support fra oss gjennom Teamviewer? Da er det her du enkelt kan laste ned Teamviewer-programmet. Dette verktøyet gjør det mulig for oss å gi deg fjernsupport, som om vi var rett ved din side.

  SCADA Løsninger fra WASYS A/S

  Find os på kortet

  Er du i området og ønsker å besøke oss? Eller bare nysgjerrig etter å vite hvor vi holder til? Scroll ned til bunnen av siden, og du vil finne et kart som viser vår nøyaktige plassering. Vi ønsker alltid besøkende velkommen, men husk våre åpningstider hvis du planlegger et besøk.

  Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

  Få alle de seneste nyheder og opdateringer fra Wasys