+47 95 80 71 71 info@wasys.no

Frekvensomformer

WASYS Norge AS kan tilby tilbudet av frekvensomformere fra Danfoss, Schneider Electric og ABB. WASYS Norge AS spesialiserer seg på konfigurasjon av alle vekselrettere som er spesialdesignet for vannsektoren. WASYS Norge AS kan tilby levering, installasjon og oppstart samt konfigurasjon av denne typen frekvensomformere.

Både FC-202-serien, Altivar Process og ABB ACS355 er kompatible med SPIDER-pumpestyring. I tillegg er SPIDER-kontrollen også kompatibel med Xylem Concertor-pumpen, der vi via ModBus-protokollen styrer og overvåker pumpens drifts- og alarmforhold.

VLT® AQUA Drive FC 202

VLT® AQUA Drive leverer det høyeste ytelsesnivået i AC-drevet vann- og avløpsapplikasjoner.

Stasjonen inneholder et bredt utvalg av nyttige standardfunksjoner som kan utvides med alternativer som forbedrer ytelsen og er like egnet for både nye og ettermonterte prosjekter.

Den nye generasjonen VLT® AQUA Drive kan realistisk tilby besparelser det første året på mellom 10-30% sammenlignet med

tradisjonelle frekvensomformerløsninger. Den høye levetiden og lave energiforbruket og vedlikeholdskostnadene gir deg de laveste eierkostnadene.

Det raske og brukervennlige oppsettet av vann- og pumpeinnstillinger reduserer installasjonstiden og sikrer en rask vei til maksimal energieffektivitet og motorstyring. Å samle de viktigste parameterne på ett sted reduserer risikoen for feilkonfigurasjon betydelig.

Altivar Proces

Altivar Process er en serviceorientert stasjon designet for å redusere driftskostnadene i prosess- og verktøyinstallasjoner, takket være innebygde digitale tjenester. Altivar Process gir også unike administrasjonsmuligheter

De første serviceorienterte stasjonene med:

• Integrert effektmåling og energidashbord

• Integrert prosessovervåking og kontroll

• Innebygde pumpekurver (enkel å stille 5-punktskurve)

• Lav harmonikk (THDi <48% ved 80% belastning og 44% ved 50Hz og versjon med THDi <5% harmonisk forvrengning)

• Start & Stopp-funksjon for å redusere forbruket ved driftsstans.

• Overvåking og beskyttelse

• Operasjonsovervåking

• Enkelt vedlikehold (Dynamisk QR-kode, som viser direkte rute til manualen for en enkelt funksjonsfeil)

• Sømløs integrasjon via innebygd Ethernet

• Fra enhet til prosesskontroll med Smart prosessobjekt

• Fra data til innsikt med den innebygde webserveren

ABB frekvensomformere ACS355

ACS355 frekvensomformer er designet for installasjon og er designet for å oppfylle kravene til et stort antall maskinapplikasjoner.

Frekvensomformeren har en innebygd EMC-filterkategori C3 samt en innebygd Safe Torque-Off-funksjon som reduserer behovet for eksterne sikkerhetskomponenter.

Dansk assistent eller grunnleggende 

kontrollpanel kan kjøpes som ekstrautstyr. Frekvensomformeren er ideell i mat- og drikkeindustrien, for materialhåndtering og til applikasjoner i trykkerier, i tekstil-, gummi- og plastindustrien samt i treforedling.