+45 72 21 79 79 info@wasys.no

WASYS A/S har fået stor erfaring med APP til IGSS SCADA system. APP kan anvendes både på Apple produkter (Iphone og Ipad) samt på produkter med Android styresystem.

En væsentlig nyhed i IGSS version 11 er integration til iOS med en iPhone-applikation, som Schneider Electric introducerer samtidig med IGSS 11. Med den nye app kan driftsansvarlige modtage og kvittere for aktive alarmer fra SCADA-systemet direkte på deres iPhone. Og ikke nok med det – de kan også indstille og ændre forskellige værdier og setpunkter i app’en.

Udvekslingen af data mellem IGSS og app’en sker via en dedikeret gateway, så kunder ikke går på kompromis med sikkerheden. Schneider Electrics iOS-app til IGSS 11 kræver nemlig ikke, at SCADA-systemet skal “åbnes” for ekstern datatrafik.

Af funktioner kan nævnes:

– Alarm liste med mulighed for kvittering
– Online data fra oplandet
– Afstille/Reset eksempelvis motorværn
– Betjening af styring eksempelvis start / stop

– Ændre setpunkter

IGSS_APPimage4image5image6